Bakkerij Gerards-Steeghs

Brood- en banketbakkerij Gerards
Loevestraat 22
5961 TX
Horst
Vlaaien staan in een rek bij het Vlaaienbakkerijmuseum van Bakkerij Gerards-Steeghs

Museum

Workshop / Cursus

Bakkerij Gerards – Steeghs hanteert een groot assortiment dagverse producten: Limburgse Vlaaien, taarten, klein gebak, speciaalbrood, brood, stokbrood, hartige broodjes en belegde broodjes.

Zorg- en Leerbakkerij Ard

Zorg- en leerbakkerij Ard biedt personen, die vanwege een beperking niet of moeilijk kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt, een interessante en waardevolle dagbesteding in de bakkerij. De ervaring leert, dat deze personen helemaal opbloeien door hun werkzaamheden in de bakkerij en in het bakkersvak.

Limburgse Vlaaien: streekproducten 

Limburgse vlaaien, van oudsher een van de bekendste streekproducten uit Limburg. In onze Vlaaienworkshops wordt uitgebreid aandacht besteed aan de plaatselijke regioproducten (streekproducten) die hiervoor gebruikt worden.

In onze bakkerij worden iedere dag een groot assortiment Limburgse vlaaien op de ambachtelijke wijze vervaardigd. Ook is er de mogelijkheid om via internet een brievenbusvlaai te bestellen, dit kan via www.artvlaai.nl. Op deze manier wordt het voor mensen buiten Limburg ook mogelijk zo’n heerlijke Limburgse vlaai op een makkelijke manier samen te stellen.

Samen bakken

Bakken is een feestje dat je het liefst met familie en vrienden viert. Breng weer gezelligheid in je leven met onze workshop Limburgse vlaai bakken, of verrijk je kennis in ons Limburgse vlaaibakkerijmuseum. Maak je familiedag, teamuitje of vriendendag compleet met deze Limburgse traditie.

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
6,50km
Wandelroute
 
6,50km
Wandelroute
 
6,78km
Bezienswaardigheid
 
8,61km
Wandelroute
 
8,84km
Bezienswaardigheid
 
9,21km
Bezienswaardigheid
 
9,37km
Bezienswaardigheid
 
9,61km
Bezienswaardigheid
 
 
9,85km
Bezienswaardigheid
 
9,91km
Wandelroute
 
9,98km
Wandelroute
 
9,98km
Wandelroute