Bij aankomst staan alle losse ingrediënten om de vlaai te maken al klaar. De bakker legt het programma kort uit. Daarna gaan jullie zelf aan de slag. Deeg maken, vorm en vulling prepareren, uitrollen van deeg en deksel, vulling aanbrengen suikeren en afbakken. Alle facetten van het vlaai bakken komen aan bod!
Als de vlaai eenmaal in de oven staat, is het tijd voor een pauze met iets lekkers.
De zelfgebakken vlaai mogen jullie uiteraard mee naar huis nemen. Zo kunnen jullie het thuisfront verrassen met een zelfgemaakte echte Limburgse vlaai.
Willen jullie een heel unieke vlaai maken, kies dan voor de (H)art van Limburg vlaai!
Prijs:
€ 36,00 per persoon
Inclusief:
*Koffie/thee met iets lekkers
*Uitleg en begeleiding door de bakker
*Alle grondstoffen
*Zelfgebakken vlaai voor thuis
Exclusief:
*Overige consumpties
*Administratiekosten € 16,50 per boeking
Bijzonderheden:
*Duur: ca. 3 uur
*Minimaal 10 personen
*Met eventuele dieetwensen of voedselallergieën kan rekening gehouden worden als jullie dit tijdig aangeven
*Bij last-minute boekingen (binnen 7 werkdagen) worden dubbele administratiekosten in rekening gebracht