Workshop Keramiekcentrum Tiendschuur

Workshop Keramiekcentrum Tiendschuur
Kasteellaan 8
5932 AG
Tegelen

Workshop / Cursus

Bedrijven met groepsuitjes

Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen is een museum en atelier voor keramische kunst. De Tiendschuur bevindt zich op het landgoed van Kasteel Holtmuhle. Biedt een boeiende kijk op de keramiekwereld en organiseert wisselexposities met keramiek van internationale allure, workshops, demonstraties, rondleidingen en kinderfeestjes. Keramiekcentrum Tiendschuur biedt kunst en nostalgie op een sprookjesachtige locatie.

Zie voor het actuele overzicht van worshopdata: tiendschuur.net/events

De Tiendschuur is gelegen op het unieke en historische landgoed van Kasteel Holtmühle, omgeven door prachtige tuinen in diverse stijlen. Het keramiekcentrum biedt een boeiende kijk op de Tegelse kleiwaren door de eeuwen heen, maar toont ook hoogtepunten uit de hedendaagse keramiekwereld.
De Tiendschuur organiseert wisselexposities met keramiek van internationale allure. Voor groepen organiseren wij o.a. boetseerworkshops en draaiworkshops maar ook demonstraties met de 3D printer of met de draaischijf, rondleidingen en speurtochten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het organiseren van een kinderfeestje met thema's als prinsessen, ridders, draken en cupcakes.
Familiefeest of vriendinnenuitstapje? Het beschilderen van een uniek ontbijtservies? Het is allemaal mogelijk en leuk voor jong en oud!

Openingstijden:
• Maandag: gesloten
• Dinsdag t/m zondag: 11.00 - 17.00 uur

Rondleidingen
Iedere vrijdag kunnen bezoekers om 14.00 uur aansluiten bij de gratis rondleiding in het museum. De gids attendeert u op interessante achtergronden van de kunstwerken die u samen gaat bekijken. Komt u met een groep dan reserveren wij graag voor u een aparte rondleiding met gids. 

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 11:00 - 17:00
maandag: Gesloten
dinsdag: 11:00 - 17:00
woensdag: 11:00 - 17:00
donderdag: 11:00 - 17:00
vrijdag: 11:00 - 17:00
zaterdag: 11:00 - 17:00