Zwembad De Roerdomp

Zwembad De Roerdomp
Achilleslaan 2C
6042 JV
Roermond
Het trapje in het binnenbad van zwembad De Roerdomp
Kinderen zwemmen onder water bij zwembad De Roerdomp

Zwembad

Zwembad De Roerdomp is een begrip in Roermond en ver daarbuiten. Zwembad de Roerdomp draagt bij aan eindeloos en onbezorgd zwemplezier voor iedereen. Het zwembad is het hele jaar geopend!

Het hele jaar door zwemmen

Zwembad De Roerdomp is een veelzijdig complex bestaande uit binnenbaden, een subtropisch zwembad en een buitenbad met een golfslagbad. In de winter zwem je in het verwarmde binnenbad, ga je recreatief zwemmen in het subtropische zwemgedeelte met de familie en in de zomer duik je van de springplank en ren je de golven tegemoet.

Het binnenbad van Zwembad De Roerdomp

De binnenbaden van zwembad De Roerdomp zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er een bubbelbad, waterglijbanen, een stroomversnelling, een peuterbad met miniglijbaan en een horecagelegenheid voor een hapje en een drankje. Je kunt in het binnenbad niet alleen op gepaste tijden recreatief zwemmen er worden ook tal van andere wateractiviteiten georganiseerd zoals aquajoggen, aqua body en mind, baantjes zwemmen en nog veel meer. Als buiten de temperatuur hoger is dan 26° dan is het recreatiebad gesloten en kan er buiten gezwommen worden.

Het buitenbad met golfslagbad

In het zomerseizoen is er volop gelegenheid om te zwemmen en ontspannen in de buitenlucht, met onder meer een golfslagbad, een royale ligweide, een familieglijbaan en een groot klim- en klauterschip voor kinderen die van avontuur houden. Het buitenbad is in de zomervakantie dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur. 

Recreatief zwemmen in het subtropisch zwembad

De leukste familiemomenten beleef je samen in het subtropische zwembad van De Roerdomp. Onbeperkte waterpret voor jong en oud. Ga gezellig zwemmen met de kinderen in het kinderbad en het peuterbad van De Roerdomp. Ga samen van de supersnelle glijbaan of laat je meenemen door de stroomversnelling van het subtropisch zwembad. Wil je het wat rustiger aan doen? Ga dan heerlijk, relaxt bubbelen in de hot whirlpool. 

Vier je kinderfeestje bij De Roerdomp!

Ben je jarig en wil je een knaller van een kinderfeest organiseren? Kies dan voor een Zwemparty bij zwembad De Roerdomp. Een onvergetelijk kinderfeest vol zwemplezier. De jarige leeft zich helemaal uit in het zwembad samen met alle vriendjes en vriendinnetjes. En na het zwemmen is het tijd voor een feestmaal. Je hebt de keuze uit 2 overheerlijke kindermenu's.

Zwembad De Roerdomp draagt bij aan onbezorgd en eindeloos zwemplezier voor iedereen. Er is altijd wel iets te doen in één van de baden van zwembad De Roerdomp!

Openingstijden

Openingstijden zomervakantie (17 juli - 27 augustus)
Dag Time slot Reactie
zondag: 10:00 - 18:00
maandag: 10:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 18:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 18:00
Openingstijden regulier seizoen
zondag: 14:00-17:00
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 13:00-18:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: 18:30-21:30
zaterdag: 14:00-17:00


Bij een temperatuur van 26° of meer is het recreatiebad gesloten. Je kunt dan gebruik maken van het buitenbad. Maatstaf is het 1Limburg weer op die dag om 10.00 uur.

Eigenschappen
Horeca voorziening aanwezig
Toezicht
Gratis parkeren