Wandelen in Thorn

Thorn leent zich uitstekend om wandelend te verkennen. Niet alleen in het centrum van Thorn is het interessant om te wandelen, ook de omringende natuurgebieden zijn een lust voor de échte wandelaars. Door een goed netwerk van wandelroutes en bewegwijzering is wandelen in Thorn een échte aanrader.

Advertentie

Fietsen in Thorn

Niet alleen kun je uitstekend wandelen in Thorn, ook de fietsliefhebber komt aan zijn trekken. Tal van fietsroutes, gemarkeerd door de fietsknooppunten, brengen je langs de mooiste plekken van Thorn en de gemeente Maasgouw. Fiets door de prachtige natuur, langs de Maasplassen en stop uiteindelijk in het centrum van Thorn voor een heerlijk, verkoelend drankje. 

Routenetwerk in de gemeente Maasgouw

Via de diverse knooppuntensystemen kun je in de gemeente Maasgouw heerlijk fietsen en wandelen. Er zijn tal van routes te vinden die kris kras door de gemeente gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse autoroutes en motorroutes beschikbaar die door Maasgouw komen. In de bossen kun je prima mountainbiken en ook voor de paardrijdliefhebber zijn er diverse mogelijkheden om in de gemeente Maasgouw een ruiterroute of menroute te rijden.